Menu

Trupa Postmodern Jukebox a lansat un nou videoclip!

Trupa Postmodern Jukebox a lansat un nou videoclip!

Trupa Postmodern Jukebox a lansat un nou videoclip la care au colaborat solista Tara Louie și muzicianul Tim Kubart, nominalizat la Grammy. Senzația YouTube cântă în premieră la București pe 29 mai 2016, la Sala Palatului.  

Cu peste 1, 5 milioane de abonați pe canalul YouTube și peste 313 milioane de vizualizări, cei de la Postmodern Jukebox știu cu siguranță cum să facă muzică atât de obsedantă încât să devină virală. Au o capacitate uimitoare de relua hituri pop contemporane și de a le transforma în superbe piese vintage. Apăruți peste noapte din măruntaiele Internetului, povestea lor de succes e visul oricărui debutant. Au plecat de la un videoclip înregistrat cu volumul dat la minim, ca să nu deranjeze vecinii, în sufrageria lui Scot Bradlee, creierul din spatele proiectului. “Thrift Shop”, un produs al câtorva muzicieni talentați, plătiți cu sandvișuri pentru contribuția lor, cu Robyn Adele Anderson la microfon, face peste noapte 100 000 de vizualizări pe YouTube. Era doar începutul.

Ultimul videoclip Postmodern Jukebox combină “Bye Bye Bye” a celor de la NSYNC cu soundtrackul „Pulp Fiction”. O alegere neașteaptată, dar cu un rezultat spectaculos. „Coloana sonoră a filmului « Pulp Fiction»  este printre preferatele mele și a fost o modalitate distractivă de a aduce un omagiu iconicilor ani’ 60 și sound-ului rock surf” spune Scot Bradlee.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Log In or Sign Up

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?