Logo
Print this page

4 momente penibile marca Justin Bieber

4 momente penibile marca Justin Bieber

De la un simplu adolescent descoperit cu ajutorul youtube.com la superstar international, Justin Bieber si-a onorat statutul de vedeta cu momente mai mult sau mai putin inspirationale pentru uriasa armata de fani stransa sub numele Beliebers.

1. Fuck You, Bill Clinton!
Daca tot a fost surprins usurandu-se intr-o galeata, Justin s-a hotarat sa faca momentul mai interesant aruncand un Fuck You, Bill Clinton! catre un poster iesit in cale.

2. Marijuana + Justin Bieber = LOVE
Si nu o data ci de mai multe ori! Totusi, in constiinta colectiva ramane momentul in care Justin Bieber a fumat un joint in timp ce bea dintr-o sticla de whiskey in timpul unui concert din Noua Zeelanda.

3. Pumni si dedicatii hip hop
Un DJ set marca Michael Woods din Coreea de Sud a generat un mic conlict cand un Justin Bieber la bustul gol a solicitat cateva piese hip hop. Si cum cererea nu i-a fost satisfacuta, Micul Print s-a razbunat cu un pumn catre tour manager-ul lui Michael Woods ascunzandu-se apoi dupa un zid de bodyguarzi. Curajos pustiul!

4. Justin Bieber, explorator amator
In timpul unei vizite la ruinele mayase din Tulum, Mexic, cantaretul s-a aventurat intr-o catarare spontana pe vestigiile precolumbiene. Responsabililor sitului arheologic nu le-a ramas altceva de facut decat sa-l pofteasca pe artist afara.

Super User

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.